Τελευταία Νέα :

22 Ιουνίου 2010

Πτώμα ανδρός βρέθηκε δίπλα σε αρδευτικό αύλακα

Το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε σήμερα τις πρωινές ώρες σε αγροτική περιοχή της Ανέζας Άρτας, δίπλα σε έναν αρδευτικό αύλακα, από εργάτη ο οποίος με το εκσκαπτικό του μηχάνημα εκτελούσε εκείνη την ώρα εργασίες καθαρισμού στον αύλακα. Η τσάπα σήκωσε κυριολεκτικά στον αέρα το πτώμα του άτυχου ανδρός, το οποίο ήταν σε πλήρη αποσύνθεση και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για τον Π.Σ ηλικίας 54 ετών, ο οποίος αγνοούνταν εδώ και ενάμιση χρόνο περίπου. Ο άτυχος άνδρας έπασχε από σύνδρομο Down και οι συγγενείς του είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του από τις 3/3/2009. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πτώμα ήταν τυλιγμένο σε κουβέρτα, κάτι ωστόσο που δεν έχει εξακριβωθεί, λόγω και της δυσκολίας αναγνώρισης, αφού υπάρχει πιθανότητα το αντικείμενο να έχει μεταφερθεί από τη ροή του νερού. Για το θέμα ειδοποιήθηκε ο ιατροδικαστής ο οποίος θα διενεργήσει νεκροτομή.
clicknews.gr

ΣΧΟΛΙΟ: Κρίμα, ήταν μια συμπαθής φυσιογνωμία της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.