Τελευταία Νέα :

23 Ιουνίου 2010

Θα σιγήσουν όσα καρτοκινητά δεν έχουν δηλωθεί μέχρι τέλους Ιουλίου


ΣΤΗΝ... ΑΝΩΝΥΜΙΑ εξακολουθούν να παραµένουν ακόµα 4,5 εκατ. καρτοκινητά τηλέφωνα, ενώ αποµένουν περίπου 30 εργάσιµες µέρες µέχρι τη λήξη της προθεσµίας για την ταυτοποίησή τους! Μετά τις 30 Ιουλίου, σύµφωνα µε τη νοµοθεσία, όσα καρτοκινητά δεν έχουν αποκτήσει... ονοµατεπώνυµο θα διαγραφούν από τις βάσεις δεδοµένων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και θα διακοπεί η λειτουργία τους. Πάντως, από χτες οι κάτοχοι των καρτοκινητών τηλεφώνων εκτός από τα καταστήµατα των εταιρειών µπορούν να απευθύνονται και στο δίκτυο των καταστηµάτων των ΕΛΤΑ σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ωστόσο, στα ΕΛΤΑ ταυτοποιούνται µόνο τα καρτοκινητά των εταιρειών Vodafone και Wind. 
Σύµφωνα µε τις εκτιµήσεις της Ενωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ), από τον περασµένο Νοέµβριο, οπότε και άρχισε η διαδικασία, µέχρι τώρα έχει δηλωθεί περίπου το 65% των καρτοκινητών τηλεφώνων, δηλαδή περίπου 7,8 εκατ. Το σύνολο των καρτοκινητών στη χώρα ανέρχεται σε περίπου 12 εκατ. 
Η ΕΕΚΤ εκτιµά ότι όσο πλησιάζουµε προς τη λήξη της προθεσµίας στις 30 Ιουλίου, όλο και περισσότεροι χρήστες θα προσέρχονται στις εταιρείες για να δηλώσουν το καρτοκινητό τους, καθώς από την 1η Αυγούστου όσα δεν έχουν δηλωθεί θα… σιγήσουν. 
tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.