Τελευταία Νέα :

29 Ιουλίου 2010

Σοκ. Γονείς - τέρατα είχαν θάψει 8 νεογέννητα παιδιά τους

Μια απίστευτη ιστορία οικογενειακής φρίκης συγκλονίζει από χθες τη Γαλλία. Σε ένα χωριό του βορρά, το Βιλέ-Ο-Τερτρ, η αστυνομία ανακάλυψε τα λείψανα οκτώ νεογέννητων βρεφών, που είχαν θαφτεί σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες τα τελευταία δέκα χρόνια, όπως εκτιμούν οι ιατροδικαστές.
Αστυνομικοί ερευνούν με εκπαιδευμένους σκύλους, καθώς υπάρχουν υπόνοιες ότι οι παιδοκτόνοι έχουν σκοτώσει και άλλους καρπούς ανεπιθύμητων κυήσεων
Οι δύο γονείς -περίπου 45 ετών- συνελήφθησαν και ομολόγησαν ότι ήταν δικά τους, ενώ οι γείτονες του ζευγαριού έπεσαν από τα σύννεφα: «Hταν πάντα ευγενικοί και προσηνείς άνθρωποι, τίποτε στη συμπεριφορά τους δεν πρόδιδε κάποια ανωμαλία», δήλωσε ένας κάτοικος του χωριού στο Γαλλικό Πρακτορείο. Τα πρώτα μακάβρια ευρήματα έφεραν στο φως, το προηγούμενο Σάββατο, οι νέοι ιδιοκτήτες του σπιτιού, όπου έμενε παλαιότερα το ζευγάρι. Eσκαβαν στον κήπο για να φτιάξουν ένα υπόγειο και ανακάλυψαν έκπληκτοι τα οστά δύο νεογέννητων.

Ερευνα
Την Τρίτη η αστυνομία συνέχισε τις έρευνες σε ένα άλλο παλιό σπίτι του ζευγαριού -σε απόσταση ενός χιλιομέτρου- ξεθάβοντας άλλα έξι πτώματα νεογνών.
Οι έρευνες συνεχίζονταν ως αργά χθες με εκπαιδευμένους σκύλους, καθώς υπάρχουν υπόνοιες ότι οι παιδοκτόνοι έχουν σκοτώσει κι άλλους καρπούς ανεπιθύμητων κυήσεων. Σήμερα οι τοπικές αρχές θα δώσουν συνέντευξη Tύπου για την πρωτοφανή υπόθεση, ενώ έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι έχει και δύο μεγάλες κόρες.
Την είδηση μετέδωσε πρώτο το κανάλι RTL, μαζί με την πληροφορία ότι η παιδοκτόνος άρχισε από το 1988 να πνίγει συστηματικά τα παιδιά που έφερνε στον κόσμο, κρύβοντας από τον άντρα της πάνω από 10 (!) εγκυμοσύνες και λέγοντάς του πως είχε παχύνει. Oμως, γαλλική δικαστική πηγή χαρακτήρισε ανακριβές ότι η γυναίκα ομολόγησε κάτι τέτοιο.
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.