Τελευταία Νέα :

14 Ιουλίου 2010

Το πρωί καθηγητής και το βράδυ πορνοστάρ

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αγγλία, η διπλή ζωή του καθηγητή Benedict Garrett. Ο εμφανίσιμος άντρα το πρωί έβγαζε τα προ το ως καθηγητής Γυμνασίου, τη νύκτα όμως, πρωταγωνιστούσε στη βιομηχανία του πορνό/
Η δράση του καθηγητή αποκαλύφθηκε μάλιστα από τους ίδιους τους μαθητές οι οποίοι, σερφάροντας στο διαδίκτυο, ανακάλυψαν σε μία ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου μία φωτογραφία του καθηγητή τους με το ψευδώνυμο Johnny Anglais.
Μάλιστα ο Benedict Garrettστο Γυμνάσιο δίδασκε το μάθημα της σεξουαλικής ζητούσε τους μαθητές του να χρησιμοποιούν πάντα προφυλακτικό κατά τις ερωτικές τους συνευρέσεις. 
Μετά τις αποκαλύψεις, γονείς και λοιποί καθηγητές έδειξαν την πόρτα εξόδου στον καθηγητή- πορνοστάρ. 
Ο ίδιος πάντως σε δηλώσεις υπερασπίστηκε τις επιλογές του : ''Δεν έχω μετανιώσει για ότι έχω κάνει. Είναι κάτι που κάνω στην προσωπική μου ζωή, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που διδάσκω στα παιδιά'' δηλώνει, αλλά καλείται να απολογηθεί γιατί ενώ όλη τη χρονιά ζητάει από τους μαθητές του να παίρνουν προφυλάξεις, ο ίδιος ξέχασε να πάρει στις ταινίες πορνό που γύριζε!
''Οι πιθανότητες να κολλήσει κανείς κάτι από μία πορνοστάρ είναι μηδαμινές!'' πρόσθεσε.
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.