Τελευταία Νέα :

21 Ιουλίου 2010

Εκτροπή κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων λόγω επισκευής της Γέφυρας Άρτας

«Έκδοση απόφασης περί εκτροπής κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων άνω των 40 τόνων στην Ε.Ο Αντίρριου - Ιωαννίνων στον κόμβο Πέτα με κατεύθυνση για Ιωάννινα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα και στην Ε.Ο Ιωαννίνων-Άρτας στον κόμβο Γέφυρας Καλογήρου με κατεύθυνση προς Άρτα-Αθήνα, λόγω εκτέλεσης έργων συντήρησης και επισκευής της Γέφυρας Άρτας», εξέδωσε ο Αστυνομικός Δ/ντής Άρτας.
Στην απόφαση αναφέρονται τα εξής:
Εκτρέπουμε την κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων άνω των 40 τόνων στην Ε.Ο. Αντίρριου - Ιωαννίνων στον κόμβο Πέτα με κατεύθυνση για Ιωάννινα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα και στην Ε.Ο. Ιωαννίνων-Άρτας στον κόμβο Γέφυρας Καλογήρου με κατεύθυνση προς Αρτα-Αθήνα, έως και 10-11-2010, λόγω εκτέλεσης έργων συντήρησης και επισκευής της Γέφυρας Άρτας.
Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και τροχοφόρα και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 9 και 10 του Κ.Ο.Κ σήμανση με μέριμνα του υπευθύνου εργολάβου κατασκευής τον έργων συντήρησης και επισκευής της Γέφυρας Άρτας.
ΑΡΘΡΟ (2)
Η παρούσα απόφαση ισχύει ΜΟΝΟ κατά την ως άνω χρονική διάρκεια από των δημοσίευση της στο τοπικό Τύπο και την τοποθέτηση των σχετικών ενδεικτικών πινακίδων από τις αρμόδιες Υπηρεσίες. Μετά την λήξη της παρούσας και εφόσον δεν έχει ολοκληρωθεί το έργο, να υποβληθεί εκ νέου αίτηση για ανανέωση.
Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.2696/99 περί Κ.Ο.Κ όπως τροποποιήθηκε με τον Ν.3542/07 (ΦΕΚ 50Α/2-3-2007) και η εφαρμογή της ανατίθεται στο Τ.Τ Αρτας.
Ηχώ της Άρτας-clicknews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.