Τελευταία Νέα :

15 Ιουλίου 2010

Θέλετε καλύτερη απόδοση στο σεξ;

Η λύση είναι μία: Μαστίχα Χίου
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει επιστημονική έρευνα που συνδέει τη μαστίχα Χίου με την ομαλή σεξουαλική ζωή. Την έρευνα που δημοσίευσε το έγκριτο αμερικανικό περιοδικό«Φαρμακευτική Βιολογία», παρουσίασε στην εκπομπή της η Ρίκα Βαγιάννη.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας η μαστίχα περιέχει ψευδάργυρο, συντελώντας με τον τρόπο αυτό στην καλή λειτουργία του προστάτη, «περιφερικά» αιματώνοντας όσο πρέπει τα αιμοφόρα αγγεία.
Στην εκπομπή μίλησαν οι κ.κ. Θωμάς Σαββίδης Βιολόγος-Χημικός Αναπληρωτής Καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Θάνος Ασκητής Νευρολόγος-Ψυχίατρος και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ψυχικής Σεξουαλικής Υγείας και παρουσίασαν τα εξής:
1) Οι άνδρες έχουν μια καλύτερη σεξουαλική ζωή, απλά μασώντας μαστίχα ή καταναλώνοντας προϊόντα με μαστίχα και χωρίς την αίσθηση ότι χρειάζονται κάποιο φάρμακο βοηθητικά.
2) Οι έρευνες που συνεχίζονται οδηγούν στην ανακάλυψη κι άλλων ιχνοστοιχείων που εμπεριέχονται στη μαστίχα και λειτουργούν υπέρ του γυναικείου οργανισμού
3) Η μαστίχα υπό μορφή τσίχλας εξασφαλίζει δροσερή, ευχάριστη αναπνοή, θαυμάσια γεύση, στοματική υγιεινή, και ωραίο δέρμα λόγω των καλλυντικών ιδιοτήτων της, στοιχεία που συντελούν επίσης στην σεξουαλικότητα.
Σημειώνεται ότι ο κ. Θάνος Ασκητής και ο κ. Θωμάς Σαββίδης έχουν προσκληθεί ήδη στην 6η Γιορτή Αγροτουρισμού που οργανώνεται στο Δημοτικό Κήπο Χίου από 30 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου η οποία ενθαρρύνει κάθε ενέργεια για πρωτότυπη ανάδειξη του προορισμού και των τοπικών προϊόντων του.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.