Τελευταία Νέα :

11 Ιουλίου 2010

Προσοχή στις εγγραφές σπουδαστών στα Κέντρα Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης

Το ΥΠΔΒΜΘ εφιστά την προσοχή των ενδιαφερομένων σπουδαστών για την εγγραφή τους στα Κέντρα Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης ότι είναι απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει η άδεια λειτουργίας των Κέντρων.Ειδικά επισημαίνει ότι:
"Σχετικά με διαφημιστικές ενέργειες διαφόρων Κέντρων Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης, πληροφορούμε κάθε ενδιαφερόμενο σπουδαστή που πρόκειται να έρθει σε επικοινωνία με όσα είχαν λάβει άδειες ίδρυσης και λειτουργίας το 2009, ότι:
1. Οι χορηγηθείσες άδειες ίδρυσης εξακολουθούν να ισχύουν καθ’ όλο τον προβλεπόμενο σ’ αυτές χρόνο διάρκειάς τους – με την επιφύλαξη της τυχόν κατά νόμον ανακλήσεώς τους. Μέχρι σήμερα ουδεμία άδεια ίδρυσης έχει ανακληθεί.
2. Οι χορηγηθείσες άδειες λειτουργίας, ανεξαρτήτως του προβλεπόμενου σ΄αυτές χρόνου διάρκειάς τους παύουν να ισχύουν την 31.08.2010 σύμφωνα με το άρθρ. 45 ν. 3848/2010. Μετά την 31.08.2010 τα ΚΕΜΕ μπορούν να λειτουργήσουν μόνο εφόσον έχουν λάβει νέα άδεια ως Κέντρα Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τον παραπάνω νόμο. Τότε και μόνον τότε μπορούν να προχωρήσουν και στην έναρξη των εγγραφών σπουδαστών για το σπουδαστικό έτος 2010-2011."
Επίσης καλεί τους ιδιοκτήτες των ΚΕΜΕ, οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν τις νέες άδειες, πέραν της αυτονόητης διεκπεραιώσεως εκ μέρους τους των προβλεπομένων στον ισχύοντα νόμο διαδικασιών, να προβαίνουν σε προσεκτική και υπεύθυνη ενημέρωση και αντιμετώπιση των σπουδαστών και του κοινού γενικότερα, ώστε να αποφευχθούν παρανοήσεις.
Το ΥΠΔΒΜΘ είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου για την παροχή πληροφοριών και κάθε είδους σχετική συνδρομή ( Διεύθυνση Ευρωπαικής Ένωσης, Υπουργείο Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Κεντρική Υπηρεσία, Ανδρ. Παπανδρέου 3 Μαρούσι- υπεύθ. Διευθύντρια κ. Αθηνά-Πλέσσα Παπαδάκη, 2ος όροφος, γραφ. 2160, τηλ. 210 3442470, 210 3443631).
diorismos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.