Τελευταία Νέα :

2 Ιουλίου 2010

ΑΡΤΑ:Απ’ τους παράδρομους αρχίζει η ανακατασκευή της Σκουφά

Από τους παράδρομους και συγκεκριμένα από την οδό Τζανέτου άρχισαν τα έργα για την ανακατασκευή της οδού Σκουφά. Τα σκαπτικά μηχανήματα … έπιασαν δουλειά και μετά τη Τζανέτου θα συνεχίσουν τις επόμενες μέρες στην οδό Γ. Μάτσου. Η έναρξη έγινε κατ’ αυτόν τον τρόπο - απ' τους παράδρομους - ώστε να μην διαταραχθεί η εμπορική κίνηση, βάσει και των όσων έχουν συμφωνηθεί μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας στη συνάντηση που έγινε προ ημερών με εκπροσώπους των δύο πλευρών. Η ανακατασκευή του κεντρικού πεζόδρομου της Σκουφά, που είναι το βασικό κομμάτι του έργου, θα ξεκινήσει στις 24 Ιουλίου και εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί σε ένα δίμηνο περίπου από την έναρξή του, δηλαδή στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Άρτας Γρηγόρης Τρομπούκης δήλωσε για το θέμα: «Όπως ξέρετε έχουμε κάνει μία συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο και κανονίσαμε βασικά την ημερομηνία. Από τη δική τους την πλευρά θέλανε ν’ αρχίσουμε αργότερα λόγω των εκπτώσεων αλλά θα μας έπαιρνε ο χειμώνας και θα ήταν για τους ίδιους πολύ χειρότερα. Το κατανοήσανε κι αυτοί απ’ την πλευρά τους. Φυσικά και από τη δική μας την πλευρά κάναμε μια υποχώρηση. Θα καθυστερήσουμε ν’ αρχίσουμε δηλαδή. Εν πάση περιπτώσει συμφωνήσαμε στις 24 Ιουλίου ν’ αρχίσει η ανακατασκευή του πεζόδρομου της Σκουφά. Αλλά όμως από τη Τζανέτου που ξεκινάμε τώρα δεν είναι εκεί εμπορικές επιχειρήσεις ούτως ώστε να εμποδίσει. Συμφωνήσαμε να ξεκινήσουμε από τη Τζανέτου για να μη χάνουμε το χρόνο. Στο πρόγραμμα είναι η Τζανέτου, η Γ. Μάτσου και στη συνέχεια μετά θα μπούμε στη Σκουφά. Θα γίνεται τμηματικά το έργο στη Σκουφά. Είναι ένα έργο ανακατασκευής. Θ’ αλλάξουν οι κυβόλιθοι, θα μπουν φυσικοί κυβόλιθοι από πέτρα έτσι ώστε να αντέχουν στο χρόνο γιατί πολλές φορές περνάνε και βαριά οχήματα και φαντάζομαι ότι θα έχουμε έναν καλό πεζόδρομο. Θ’ αλλάξουν οι ζαρντινιέρες, θα γίνουν από πέτρα, θα περάσει δίκτυο για αυτόματο πότισμα ούτως ώστε να μπορέσουμε να διατηρήσουμε και τα λουλούδια στον όμορφο αυτό πεζόδρομο και πιστεύω ότι το Σεπτέμβριο θα είμαστε έτοιμοι απ’ όλα».
epirusgate.blogspot.com
Σχόλιο: Εποχή κι' αυτή για τέτοιες εργασίες, ...μες το λιοπύρι και τη σκόνη. Ευτυχώς όμως θα τελειώσουν τέλη Σεπτεμβρίου ...να προλάβουν τις βροχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.