Τελευταία Νέα :

6 Ιουλίου 2010

«Αριστείο» μαθητικής απόδοσης

Για τρίτη χρονιά ο Όμιλος Euromedica προκηρύσσει πρόγραμμα υποτροφιών και θεσπίζει «Αριστείο», το οποίο απευθύνεται σε αριστούχους απόφοιτους Λυκείου ακριτικών και δυσπρόσιτων περιοχών που θα εισαχθούν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.) όλων των κατευθύνσεων το 2010. Το «Αριστείο» της Euromedica ανέρχεται στο ποσό των 10.000 ευρώ και θα καταβληθεί εφάπαξ, ενώ ως κριτήριο αξιολόγησης για τη διεκδίκηση του ορίζεται ο βαθμός εισαγωγής του μαθητή στο Α.Ε.Ι. της επιλογής του. 
Οι φετινοί υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν αποφοιτήσει από δημόσιο Λύκειο των περιοχών Βουλγαρελίου Άρτας, Καρπερού Γρεβενών, Απερίου Καρπάθου, Λιμεναρίων Θάσου, Ιθάκης Κεφαλληνίας, Τυχερού Έβρου, Σταυρούπολης Θράκης, Ξυλαγανής Ροδόπης, να έχουν εισαχθεί σε Α.Ε.Ι. στην ελληνική επικράτεια, να έχουν εγγραφεί και να παρακολουθούν τα μαθήματα και τέλος, να έχουν λάβει αναβολή (στη περίπτωση που έχουν υποχρέωση στρατιωτικής θητείας), η οποία καλύπτει, κατά την έναρξη της υποτροφίας, όλη τη διάρκεια σπουδών τους. Το «Αριστείο» θα δοθεί στον πρώτο σε βαθμολογία εισαχθέντα σε Α.Ε.Ι. 
Οι ενδιαφερόμενοι απόφοιτοι σχολείων των προαναφερόμενων περιοχών μπορούν να ενημερωθούν και να δουν τη σχετική προκήρυξη με τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την αίτηση χορήγησης της υποτροφίας στο δικτυακό τόπο http://www.euromedica.gr. Όλες οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα θα πρέπει να υποβληθούν προς τον όμιλο Euromedica ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή έως και τις 8 Οκτωβρίου 2010.
diorismos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.