Τελευταία Νέα :

5 Ιουλίου 2010

Είδε το Χριστό... σε χωράφι μέσω google earth

Τη μορφή του Ιησού σε έκταση με χωράφια, αντίκρισε ένας 26χρονος άνδρας, ο οποίος έψαχνε προορισμό για τις διακοπές του, μέσω της εφαρμογής google earth.
Η ομοιότητα είναι σχεδόν τρομακτική και η “φιγούρα” του Ιησού εντοπίστηκε σε έκταση κοντά στην περιοχήPuspokladany της Ουγγαρίας.
Ο Zach Evans, από το Southampton, δήλωσε στην εφημερίδα “Τhe Sun” :“Δεν είμαι βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος, ώστε να αναζητώ τις μορφές του Ιησού ή της Παναγίας οπουδήποτε, ωστόσο αυτό είναι πασιφανές”.
Σημειώνεται πως δεν είναι λίγοι εκείνοι, που υποστηρίζουν κατά καιρούς, ότι έχουν δει το πρόσωπο του Χριστού.
Την προηγούμενη εβδομάδα, η 38χρονη νοσοκόμα, Alex Cotton, ανέφερε πως είδε τη μορφή του σε σωλήνα αποχέτευσης, ενώ ο 22χρονος Toby Elles, από το Manchester, είπε πως την είδε στο τηγάνι του, που έπιασε φωτιά.
Παρόμοιες εικόνες έχουν θεαθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου κάποιος υποστήριξε πως είδε τον Ιησού σε σίδερο, ενώ ένας ακόμη άνδρας από τη Σκωτία, ανέφερε πως η μορφή του ήταν ξεκάθαρα σχηματισμένη σε πόρτα τουαλέτας, σε κατάστημα με οικιακά είδη.
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.