Τελευταία Νέα :

7 Ιουλίου 2010

Νευρικό κλονισμό έχουν πάθει οι ΗΠΑ με την Κύπρο: Ούτε το pc του "κατασκόπου" δίνουν οι Κύπριοι!

Τελικά στην Κύπρο, φαίνεται ότι έχουν σοβαρό κράτος και δεν είναι μπανανία: Η κυπριακή Αστυνομία δεν θα παραδώσει το φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή του φερόμενου ως κατασκόπου Ρόμπερτ Κρίστοφερ Μέτσος στις Αμερικανικές αρχές, παρά μόνο αν διαπιστωθεί από τους ίδιους της Κύπριους ότι τα όσα περιέχονται σχετίζονται με κατασκοπικές δραστηριότητες. 
Μετά από γνωμοδότηση του Γενικού Εισαγγελέα ότι μόνο στοιχεία που συνδέονται με τις κατασκοπευτικές δραστηριότητές του επιτρέπεται να δοθούν στις Αμερικανικές αρχές, η Αστυνομία θα προχωρήσει στην εξέταση των αντικειμένων του Ρόμπερτ Κρίστοφερ Μέτσος, για να διαπιστωθεί κατά πόσο το περιεχόμενό τους συνδέεται με τα υπό διερεύνηση αδικήματα για τα οποία ζητήθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες η σύλληψη και η έκδοσή του. 
Το τι θα γινόταν αν είχαμε ανάλογη περίπτωση στην Ελλάδα δεν το συζητούμε. Ο υπολογιστής θα βρισκόταν ήδη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, είτε ο Μέτσος είναι κατάσκοπος είτε όχι. 
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.