Τελευταία Νέα :

10 Ιουλίου 2010

Προσφορές και εκπτώσεις μέσω twitter

Tην προώθηση εξειδικευμένης κατηγορίας συζητήσεων, που θα ενημερώνει τους χρήστες του Twitter για ειδικές προσφορές, εκπτώσεις και μειωμένες τιμές σε καταναλωτικά προϊόντα και υπηρεσίες, ανακοίνωσε η δημοφιλής πλατφόρμα microblogging.
Το @earlybird Exclusive Offers, όπως θα ονομάζεται, θα ενημερώνει για μία σειρά αγαθών και υπηρεσιών που θα «διαφημίζονται» στο Twitter και θα είναι διαθέσιμες για όσους ακολουθούν τους συνδέσμους που εμφανίζονται στις εν λόγω αναρτήσεις (tweets) και σπεύσουν εντός 24 ή 48 ώρες από την έναρξη της προσφοράς να επωφεληθούν αυτής, πραγματοποιώντας την αγορά κάποιου προϊόντος. 
Οι ειδικές τιμές στο Twitter θα αφορούν κυρίως ηλεκτρονικές συσκευές, αλλά και προϊόντα όπως βρεφικές πάνες, ακόμη και εκδηλώσεις, μεταξύ αυτών εισιτήρια για συναυλίες ή για ταξίδια, ενώ όλες οι συναλλαγές θα πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικής κάρτας. 
Οι προσφορές κατά πάσα πιθανότητα θα κατηγοριοποιούνται ανά είδος προϊόντος ή υπηρεσίας (π.χ. ηλεκτρονικά, gadgets, ρούχα, αεροπορικά εισιτήρια κ.λπ.), ωστόσο η εταιρεία ξεκαθάρισε ότι θα είναι εξαιρετικά επιλεκτική ως προς το ποιες προσφορές θα δημοσιεύει. 
Οι αγοραπωλησίες θα επιτρέπονται αρχικά μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, ωστόσο στόχος της ιστοσελίδας είναι να δημιουργηθούν προσφορές, που θα απευθύνονται ξεχωριστά σε πόλεις ή χώρες. 
Ακόμη, στο Twitter λανσάρεται και η πρακτική των «στοχευμένων πωλήσεων», κατά την οποία οι έμποροι θα μπορούν να μαθαίνουν τα ενδιαφέροντα των χρηστών παρακολουθώντας τις δημόσιες συζητήσεις τους και να κάνουν προσφορές για τα προϊόντα που έχουν ήδη αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης. 
Τέλος, στο πλαίσιο μίας νέας υπηρεσίας του Twitter, θα υπάρχει η δυνατότητα σχολιασμού ή πρότασης επί της εκάστοτε προσφοράς και του προϊόντος που πωλείται. 
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.