Τελευταία Νέα :

6 Αυγούστου 2010

Εμφάνιση ΑΤΙΑ σύμφωνα με επίσημα έγγραφα!!!

Μυστικά έγγραφα, που πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτουν, ότι ο Γουίνστον Τσώρτσιλ, διέταξε τη συγκάλυψη περιστατικού “συνάντησης” πολεμικού αεροσκάφους με ΑΤΙΑ, φοβούμενος την πρόκληση “δημόσιου πανικού” και την απομάκρυνση του κόσμου από τη θρησκεία.
Ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με τα έγγραφα, επανειλημμένα και σκόπιμα, απέφυγε να αναφερθεί στο “περίεργο” περιστατικό, που συνέβη στον εναέριο χώρο τηςΑνατολικής Βρετανίας,ανησυχώντας πως, εάν γινόταν γνωστό, θα προκαλούσε “υστερία”.
Σύμφωνα με την Telegraph, στους 18 φακέλους, των χιλιάδων σελίδων μυστικών αρχείων γιαΑΤΙΑ, περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία, που επιβεβαιώνουν μυστική συνάντηση μεταξύ του Τσώρτσιλ και του Αμερικανού Στρατηγού, Ντουάιτ Αϊζενχάουερ, κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, κατά την οποία ο πρώτος έδωσε τη σχετική εντολή.
Τους ισχυρισμούς διατύπωσε ο εγγονός ενός εκ των προσωπικών φρουρών του Τσώρτσιλ, αξιωματούχου της RAF, ο οποίος φέρεται να άκουσε τη συζήτηση.
Ο εγγονός του αξιωματούχου, έστειλε επιστολή προς το βρετανικό Υπουργείο Άμυνας το 1999, στην οποία συμπεριελάμβανε όλες τις λεπτομέρειες, που ο παππούς του είχε διηγηθεί στην οικογένειά του.
Σύμφωνα με αυτές, το πλήρωμα βομβαρδιστικού αεροσκάφους, που επέστρεφε από αποστολή στη Βρετανία, προσεγγίστηκε από αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο, που το επισκίασε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν και φωτογραφίες, που τραβήχθηκαν από τους ίδιους τους χειριστές του αεροσκάφους.
Αργότερα, κατά τη διάρκεια συζητήσεων για το περιστατικό, οι δύο πιλότοι, υποστήριξαν πως ο Τσώρτσιλ διέταξε τη συγκάλυψή του για τα επόμενα 50 χρόνια τουλάχιστον.
Κατά τη συνάντηση Τσώρτσιλ και Αϊζενχάουερ, ειδικός σε θέματα όπλων υποστήριξε πως το ιπτάμενο αντικείμενο δεν ήταν τίποτα άλλο, παρά πύραυλος και πως όσα λέγονται για το περιστατικό, “είναι πέραν κάθε φαντασίας”.
Άλλος αξιωματούχος, που επίσης συμμετείχε στη συνάντηση, εξέφρασε την άποψη ότι επρόκειτο για εξωγήινους. Και ήταν ακριβώς αυτή η αφορμή, για να διατάξει ο Τσώρτσιλτην “αρχειοθέτηση” του συμβάντος, ώστε να μην προκληθεί “δημόσια υστερία”.
Εκτός από την κόρη του, ο πρώην προσωπικός φρουρός του Τσώρτιλ, που “επηρεάστηκε βαθύτατα από το περιστατικό”, εκμυστηρεύτηκε όσα άκουσε στη σύζυγό του, όταν το 1973 έφευγε από τη ζωή.
Ο εγγονός του έμαθε για το περιστατικό από τη μητέρα του, πολλά χρόνια αργότερα και όντας και ο ίδιος επιστήμονας, θέλησε να εμβαθύνει στην υπόθεση, καθώς ο παππούς του ήταν πεπεισμένος ότι το ιπτάμενο αντικείμενο, “ήταν προϊόν μυστικής τεχνολογίας, που δοκίμαζαν ξένες δυνάμεις”.
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.