Τελευταία Νέα :

3 Αυγούστου 2010

Σφηκοφωλια με μέγεθος μικρού αυτοκινήτου!!!

Τη μεγαλύτερη σφηκοφωλιά της Βρετανίας ανακάλυψε ιδιοκτήτης μια παμπ στο Σαουθάμπτον. Ζουν μισό εκατομμύριο έντομα και είναι τόσο μεγάλη όσο ένα Σμάρτ!
Ο ελεγκτής υγειονομικού Σέαν Γουέλεν έφτασε στη σοφίτα της παμπ μετά από τηλεφώνημα του έντρομου ιδιοκτήτη για να ελέγχει την κατάσταση.
Ο ίδιος δήλωσε "Ήταν τρομακτικό. Πρώτη φορά είδα κάτι τέτοιο. Είμαι όμως εκπαιδευμένος να τις αντιμετωπίζω. Έβαλα μουσική στο iPod μου και ξεκίνησα την δουλειά. Σκότωσα όλες τις σφήκες, αλλά η φωλιά είναι ακόμη στη σοφίτα όπου θα μείνει για να διαλυθεί."
Εμπειρογνώμονες από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης που πήγαν στην παμπ ανέφεραν ότι είναι η μεγαλύτερη που έχει ανακαλυφθεί σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 50 χρόνια.
Ο Ντάιβιντ Μπάλντοκ δήλωσε "Είναι σίγουρα μια τεράστιο φωλιά και σίγουρα αποτελεί ρεκόρ. Δεν έχω δει ποτέ μου μια φωλιά τόσο μεγάλη. "
Η φωλιά είναι 15 φορές μεγαλύτερη από τον μέσο όρο του Ηνωμένου Βασιλείου. Η δεύτερη μεγαλύτερη ανακαλύφθηκε σε ένα αγρόκτημα στη Νέα Ζηλανδία το 1963.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.