Τελευταία Νέα :

18 Αυγούστου 2010

Ο ΟΤΕ στην Άρτα έχει ξευτιλίσει το Εθνικό Σύμβολο.


Το είδα στο epirus-ellas και το αναδημοσιεύω

Γράφει ο Νίκος Κοντογιώργος.
Αυτή η φωτογραφία είναι από το κεντρικό κτίριο του ΟΤΕ στην Άρτα που βρίσκεται στη Κεντρική Πλατεία της πόλης. Τραβήχτηκε στις 15.08.10 απογευματινές ώρες. Δείχνει ξεκάθαρα το πόσο οι υπεύθυνοι αυτού του οργανισμού σέβονται το εθνικό μας σύμβολο. Φαίνεται ότι τώρα που κόπηκαν τα επιδόματα, κανείς δεν ενδιαφέρεται να κάνει την αλλαγή και να περισώσει την όποια εθνική αξιοπρέπεια που μας έχει μείνει.

Από μόνη της η φωτογραφία δείχνει τον ωχαδελφισμό και την απαξίωση του τοπικού ΟΤΕ στη σημαία μας. Καιρό τώρα και καθημερινά την βλέπουν να είναι κουρελιασμένη κι έτσι να ανεμίζει… θυμίζοντάς μας την κατάρρευση της Πατρίδας; Αν αυτό επιθυμούν σίγουρα είναι...

εκτός τόπου και χρόνου.Οι τοπικοί συνδικαλιστές αυτού του οργανισμού και ο καθ’ ύλη αρμόδιος Διευθυντής είναι ικανοποιημένοι από αυτό το θέαμα; Αν ναι ΝΤΡΟΠΗ τους. Σημειώνουμε ότι στη πλατεία Εθνικής Αντίστασης που είναι το κτίριο χιλιάδες πολίτες καθημερινά συγκεντρώνονται για το καφέ τους και πολλοί από αυτούς μας παρακίνησαν να προχωρήσουμε σ’ αυτόν τον σχολιασμό, εκφράζοντας παράλληλα τον αποτροπιασμό τους γι’ αυτή την περιφρόνηση προς το εθνικό μας σύμβολο…

1 σχόλιο:

  1. ΟΤΕ ΑΕ - ΤΗΛΕΠ.ΔΙΑΜΕΡ.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ & ΑΡΤΑΣ - ΤΜ.ΧΡΗΜ.ΘΕΜ. & ΥΠΟΣΤ.ΑΝΘΡΩΠ.ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ20 Αυγούστου 2010 - 1:38 μ.μ.

    Ευχαριστούμε για τη συμβολή σας για την επισήμανσή σας και ήδη προβήκαμε στις απαραίτητες ενέργειες, ως οφείλουμε άλλωστε.

    ΟΤΕ-ΤΗΛΕΠ/ΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ & ΑΡΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.