Τελευταία Νέα :

28 Αυγούστου 2010

Παραδόθηκε ο βιαστής της Κέρκυρας

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χθες ο βιαστής της Κέρκυρας ο οποίος -σύμφωνα με τις καταγγελίες- λήστεψε και βίασε τέσσερις γυναίκες.

Ο 38χρονος άνδρας από τη Λευκίμμη παραδόθηκε στις αρχές με επεισοδιακό τρόπο. Ο ίδιοςεπικοινώνησε την Τετάρτη το μεσημέρι με δημοσιογράφο τοπικού καναλιού ζητώντας να συναντηθούν για να είναι μαζί κατά την ώρα της παράδοσης του.
Ο 38χρονος υπέδειξε ένα σημείο στο δημοσιογράφο αλλά δεν εμφανίστηκε. Λίγες ώρες αργότερα (το απόγευμα της ίδιας ημέρας), ο 38χρονος επικοινώνησε και πάλι με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο και ζήτησε να παραδοθεί αλλά εκτός από αυτόν να είναι παρόντες και ένας ακόμη δημοσιογράφος καθώς και ένας αστυνομικός ο οποίος σε παλαιότερη σύλληψη του είχε φερθεί καλά.

Η μητέρα του 38χρονου οδήγησε τους τρεις άνδρες σε περιοχή στα νότια του νησιού όπου ο δράστης κρυβόταν και ο ίδιος ο 38χρονος με ακτίνες λέιζερ υπέδειξε το μέρος όπου κρυβόταν.

Μόλις τον πλησίασαν οι δύο δημοσιογράφοι και ο αστυνομικός, ο 38χρονος ανέφερε ότι θέλει να παραδοθεί αλλά θα επιθυμούσε πρώτα να κάνει ένα μπάνιο στο σπίτι καθώς αισθανόταν σαν αγρίμι μετά από έξι ημέρες στο ύπαιθρο.

Αμέσως μετά, ο 38χρονος Κερκυραίος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Κέρκυρας απ’ όπου σήμερα θα μεταφερθεί στον εισαγγελέα.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.