Τελευταία Νέα :

2 Αυγούστου 2010

Η πιο "βαριά" μπύρα στον κόσμο!

Ο αγώνας δρόμου για τον τίτλο της πιο ισχυρής μπύρας στον κόσμο κορυφώνεται.
Μόλις τον περασμένο μήνα η σκοτσέζικη ζυθοποιία BrewDog brewery, κυκλοφόρησε μπύρα με την επωνυμία "The End of History" με περιεκτικότητα αλκοόλ 55% , η οποία, την εποχή εκείνη, ήταν η ισχυρότερη μπίρα στον κόσμο.
Τώρα, η ολλανδικής ζυθοποιίαKoelschip έχει δημιουργήσει μια νέα μπύρα που ονομάζεται "Start the Future" πωλείται σε μπουκάλια του ενός τρίτο του λίτρου έναντι 35 ευρώμε περιεκτικότητα αλκοόλ... 60%.
Είναι μια μπύρα με βαριά αλκοολούχα συστατικά ποτό με νερό, βύνη, λυκίσκο και μαγιά.
"Δεν πίνεται σαν μια απλή μπύρα, αλλά σαν ένα κοκτέιλ, σε ένα ωραίο ποτήρι του ουίσκι ή του κονιάκ", τόνισε ο διευθυντής της ζυθοποιίας Γιαν Νίζμποερ.
Ο Νίζμποερ διευκρίνισε πως πήρε την απόφαση να παρασκευάσει αυτήν την μπύρα για να ανταγωνιστεί την σκοτσέζικη ζυθοποιΐα που προώθησε στην αγορά την μπύρα μπύρα με 55% περιεκτικότητα σε αλκοόλ
Πάντως δεν είναι γνωστό αν η ολλανδική μπύρα επιδρά θετικά στις σεξουαλικές επιδόσεις του πότη όπως μια άλλη μπύρα που παρασκεύασε αυστριακή ζυθοποιία.
Μάλλον το αντίθετο θα συμβαίνει αν κρίνει κανείς από την υψηλότατη περιεκτικότητα αλκοόλ...
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.