Τελευταία Νέα :

15 Σεπτεμβρίου 2010

Σύλληψη 55 αλλοδαπών έμπορων ναρκωτικών στην Αθήνα, κατάσχεση 147 κιλών κάνναβης στην Κέρκυρα

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομικών της Υποδ/νσης Ασφάλειας Αθηνών, του Τ.Α. Εξαρχείων, του Τ.Α. Αγ. Παντελεήμονα, του Τ.Α. Κολωνού, του Τ.Α. Καλλιθέας και Ο.Π.Κ.Ε., τις Βραδινές ώρες τις 12 Σεπτεμβρίου 2010 εξαρθρώθηκε μία από τις πλέον πολυπληθή εγκληματική οργάνωση, η οποία διακινούσε καθημερινά ναρκωτικές ουσίες, σε χρήστες ναρκωτικών που σύχναζαν στην οδό Τοσίτσα και Πατησίων. Συνελήφθησαν συνολικά 55 αλλοδαποί, κυρίως Αφρικανικής καταγωγής, εκ των οποίων 51 άνδρες και 4 γυναίκες.

Στην κατοχή τους, κατά την στιγμή της σύλληψής τους στις οδούς Τοσίτσα και Πατησίων καθώς και σε οικίες τους, βρέθηκαν από την Αστυνομία και κατασχέθηκαν συνολικά:
• Εβδομήντα τρεις (73) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, περιέχουσες κάνναβη, συνολικού βάρους 333 γραμμαρίων.
• Τέσσερεις (4) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες ηρωίνη, συνολικού βάρους 6 γραμμαρίων.
• Κοκαΐνη συνολικού βάρους 55,4 γραμμαρίων.
• Χρηματικό ποσό 3.298 ευρώ.
• Πλήθος κινητών τηλεφώνων, ρολογιών και γυαλιών ηλίου (με τα οποία πλήρωναν οι τοξικομανείς για να προμηθευθούν ναρκωτικές ουσίες).

Την επόμενη ημέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010 συνελήφθησαν, στην Λευκίμμη Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 31 και 34 ετών, αντίστοιχα, για εμπορία ναρκωτικών.

Με βάση τις πληροφορίες της Αστυνομίας και από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή και τις νυχτερινές ώρες της 10 Σεπτεμβρίου εντοπίστηκαν σε αυτοσχέδια κρύπτη επιμελώς κρυμμένοι, έξι (6) ταξιδιωτικοί σάκοι και δύο (2) μεγάλες σακούλες περιέχουσες εκατόν τριάντα τέσσερα δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους εκατόν σαράντα επτά κιλών και εξακοσίων γραμμαρίων (147.600 γραμ.).

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.