Τελευταία Νέα :

20 Σεπτεμβρίου 2010

Πως η -υποτεθέμενη- κλιματική άλλαγη σχετίζεται με το θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων


Ο ρόλος της επιστήμης και πιο συγκεκριμένα ο ανθρωπογενής παράγοντας, κρύβεται πίσω από την αλλαγή του κλίματος, φαινόμενο, που έχει εντελώς απαξιωθεί, από το φιάσκο "Climategate" και με την αύξηση του αριθμού των Αμερικανών, που θεωρούν "τρελούς" τους επιστήμονες, που εργάζονται στο Ινστιτούτο Carnegie.

Χρησιμοποιώντας χρήματα των φορολογούμενων πολιτών, θέτουν -υποτίθεται- τις βάσεις για τη δημιουργία της "ένεσης" στην ατμόσφαιρα, που είναι γνωστή η επικινδυνότητά της, πως προκαλεί εξασθενητικά προβλήματα υγείας και θα μπορούσε να οδηγήσουν σε μαζικές ξηρασίες και λιμούς.
Για άλλη μια φορά, οι επιστήμονες επιχειρούν να... αναπαριστήσουν το Θεό, σε μια προσπάθεια να λύσουν μία φανταστική κρίση του κλίματος που βασίζεται στο δικό τους "δόλιο" σύστημα πεποιθήσεων τους, καθώς έχουν πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι οι συνέπειες των ενεργειών τους, κατά πάσα πιθανότητα θα σκοτώσουν εκατομμύρια ανθρώπους στον τρίτο κόσμο, που δεν τους βλέπουν, ως τίποτα άλλο παρά "άχρηστα πειραματόζωα".

liako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.