Τελευταία Νέα :

22 Σεπτεμβρίου 2010

Για μπύρα με το κομμένο κεφάλι της συντρόφου του

Σοκ υπέστησαν οι θαμώνες ενός μπαρ στην πόλη Κόρντουε της Ισπανίας, όταν ένας άνδρας 34 ετών πήγε να πιεί μία μπύρα, κρατώντας μία τσάντα που περιείχε το κεφάλι της συντρόφου του.


Ο 34χρονος που μπήκε ήρεμος μέσα στο μπαρ, αμέσως ανακοίνωσε ότι είχε μαζί του το κομμένο κεφάλι της συντρόφου του, όμως κανείς δεν τον πίστεψε παρά τους λεκέδες από αίμα που είχε στο πουκάμισό, αναφέρει η ισπανική εφημερίδα ABC.
Στη συνέχεια αφού έφυγε από το μπαρ ανέβηκε σε έναν πυλώνα ηλεκτρικού ρεύματος και βούτηξε στο κενό, όταν κεραυνοβολήθηκε από το ρεύμα.

"Λίγο αργότερα, οι πελάτες του μπαρ βγήκαν έξω και είδαν έναν λεκέ από αίμα στο έδαφος. Τότε κατάλαβαν ότι δεν πρόκειται για μακάβρια φάρσα, ενώ στη συνέχεια βρήκαν κοντά στο μπαρ μία τσάντα με το κεφάλι του θύματος", συνεχίζει η εφημερίδα.

Εντωμεταξύ, η αστυνομία επιβεβαίωσε το θάνατο μίας γυναίκας από αιχμηρό όπλο, ενώ πρόσθεσε ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος της αυτοκτόνησε πηδώντας από έναν πυλώνα του ηλεκτρικού, κοντά στον οποίο βρέθηκε και το όπλο του εγκλήματος.
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.