Τελευταία Νέα :

25 Σεπτεμβρίου 2010

Έναρξη λειτουργίας ιστοσελίδας της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου».

AΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΠΕΙΡΟΥ 
Υποψήφιος Περιφερειάρχης 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ 
ΙΩΑΝΝΙΝΑ 24-9-2010 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η ιστοσελίδα της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου» 

Από σήμερα τέθηκε σε λειτουργία η ιστοσελίδα της «Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου» στη διεύθυνση www.kachrimanis.gr, από την οποία μπορούν οι πολίτες να ενημερώνονται για το πρόγραμμα και τις πρωτοβουλίες της παράταξης. Παράλληλα μπορούν να καταθέτουν στη διεύθυνση: info@Kachrimanis.gr, τις προτάσεις και τις απόψεις τους για την Ήπειρο που προσδοκούν και επιθυμούν, για μια Ήπειρο στην οποία να αξίζει να ζούμε εμείς, τα παιδιά μας και οι επόμενες γενιές. 

1 σχόλιο:

 1. Περιβαλλοντικές ενστάσεις για την επένδυση LΡG του Κατάρ στον Αστακό

  Οι μελέτες προσκρούουν στην ιδιαιτερότητα του καυσίμου που θα χρησιμοποιηθεί ως πρώτη ύλη
  Η χρήση LΡG δεν απαγορεύεται στην ΕΕ αλλά οι ευρωπαϊκές ενεργειακές εταιρείες δεν χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο καύσιμο για την παραγωγή ηλεκτρισμού, καθώς έχει δυσκολίες διαχείρισης σε πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις, τη στιγμή που υπάρχουν άλλα καύσιμα κατάλληλα για τη δουλειά αυτή.
  Προφανώς η «κακή φήμη» που συνοδεύει το LΡG όσον αφορά την ασφάλεια της διαχείρισής του οφείλεται εν πολλοίς στο τραγικό δυστύχημα που έγινε το 1984 σε δεξαμενές LΡG στο Σαν Χουάν του Μεξικού, που στοίχισε 650 νεκρούς και 6.400 τραυματίες.
  Μικρότερης έκτασης ήταν πέρυσι το δυστύχημα στην Τοσκάνη της Ιταλίας, όπου έγινε έκρηξη βυτιοφόρου βαγονιού που μετέφερε LΡG, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 15 άνθρωποι και να καταρρεύσουν γειτονικά κτίρια.
  Το βασικό ερώτημα που έκαναν αρκετοί παράγοντες του ενεργειακού χώρου είναι «γιατί,αφού το παραγόμενο ρεύμα κατά 70% προορίζεται για την ιταλική αγορά, δεν γίνεται η μονάδα στην Ιταλία;».

  www.tovima.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.