Τελευταία Νέα :

21 Σεπτεμβρίου 2010

Διαγωνισμός «Ο Πολίτης σχεδιάζει τη φορολογική του δήλωση»!!!

Σε ανασχεδιασμό του εντύπου της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων (Ε1), καθώς και τις φόρμες με τις οποίες γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων αυτών προχωράει το Υπουργείο Οικονομικών. Ο ανασχεδιασμός αυτός έχει ως στόχο την απλοποίηση της υποβολής, εξοικονομώντας έτσι χρόνο, κόπο και χρήματα για τον φορολογούμενο. Για το λόγο αυτό καλεί κάθε πολίτη ή ομάδες πολιτών, φυσικά ή νομικά πρόσωπα να υποβάλουν προτάσεις και πρωτότυπες ιδέες στο πλαίσιο μιας ανοικτής πρόσκλησης με θέμα: «Ο Πολίτης σχεδιάζει τη φορολογική του δήλωση».

Η πρόσκληση γίνεται με σκοπό την ανάδειξη και βράβευση των καλύτερων προτάσεων για καθένα από τα δύο μέσα υποβολής (έντυπο και ηλεκτρονική υπηρεσία). Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να υποβάλει πρόταση ανασχεδιασμού για το έντυπο, για την ηλεκτρονική υπηρεσία ή και για τα δύο. Οι προτάσεις για το προεκτυπωμένο έντυπο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων (Ε1) θα πρέπει να υποβάλλονται σε έντυπη μορφή ή σε ηλεκτρονικό αρχείο. Οι προτάσεις για την ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων (διεπαφή χρήστη), θα πρέπει να απεικονίζουν ένα σχεδιαστικό υπόδειγμα των ιστοσελίδων σε μορφή κώδικα XHTML 1.1 και CSS2.

Οι συμμετοχές μπορούν να υποβάλλονται από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010 έως και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 24:00, στις ακόλουθες διευθύνσεις: 
- Για την αναμόρφωση της ηλεκτρονικής υπηρεσίας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ctz4e1@gsis.gr
- Για την αναμόρφωση του προεκτυπωμένου εντύπου (Ε1), στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ctz4e1@gsis.gr ή στη ταχυδρομική διεύθυνση Υπουργείο Οικονομικών, Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, Χανδρή 1 και Θεσσαλονίκης, Τ.Κ: 18346, Μοσχάτο, Υπ’ όψιν κας Μαυροπούλου Σοφίας.

Ως έγκυρη απόδειξη εμπρόθεσμης υποβολής θεωρείται για μεν την ηλεκτρονική υποβολή η ημερομηνία και ώρα αποστολής του ηλεκτρονικού μηνύματος, για δε την ταχυδρομική υποβολή η σφραγίδα παραλαβής του ταχυδρομείου. Μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης καμία συμμετοχή δεν θα γίνεται δεκτή. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνουν τυχόν ερωτήσεις και απορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση ctz4e1-ask@gsis.gr.
diorismos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.