Τελευταία Νέα :

3 Οκτωβρίου 2010

Μην πετάτε τα πράγματα σας, απλώς χαρίστε τα!

Η ιδέα ανήκει σε μία παρέα φίλων από τη Θεσσαλονίκη και ήδη η σελίδα τους στο Ίντερνετ αριθμεί 11.000 μέλη. Στόχος τους, η δημιουργία μίας διαδικτυακής κοινότητας, όπου ο καθένας θα μπορεί να χαρίσει ότι αντικείμενο δεν χρειάζεται πλέον.

Το www.xariseto.gr έχει μάλιστα πραγματοποιήσει διάφορες εκδηλώσεις όπου τα μέλη τους μαζεύονται και απλώνουν την «πραμάτεια» τους και ο κόσμος μπορεί να δει από κοντά τα αντικείμενα και να τα επιλέξει. Ένα από αυτά τα παζάρια, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στο στρατόπεδο Καρατάσιου στην Θεσσαλονίκη.

Εκεί ο καθένας μπορεί να βρει είδη ένδυσης, ηλεκτρικά, έπιπλα, βιβλία, κινητά, παιδικά είδη και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί... δωρεάν!
 
newsbeast.gr

1 σχόλιο:

 1. Επικίνδυνη χωματερή πετρελαϊκών αποβλήτων ο Αστακός

  Η πράσινη ανάπτυξη του κ. Παπανδρέου και τα μεγάλα λόγια ενταφιάζονται στη χωματερή των αραβικών πετρελαϊκών αποβλήτων του Αστακού.
  Ήδη δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ που χωροθετεί την μονάδα χωρίς να έχει κατατεθεί καμία από τις επτά μελέτες που απαιτούνται, ούτε καν η μελέτη επικινδυνότητας που υποτίθεται πως ανέθεσε η κ. Μπιρμπίλη στη ΔΕΠΑ.
  Μέχρι σήμερα λόγω της μεγάλης επικινδυνότητας πουθενά στο κόσμο δεν λειτουργεί μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με βάση το LPG.Το 1984 σε δεξαμενές LPG στο Σαν Χουάν του Μεξικού, το οποίο προκάλεσε το θάνατο σε περισσότερους από 500 ανθρώπους και τον τραυματισμό περίπου 6.000. Ένα ακόμη ατύχημα συνέβη στην Τοσκάνη το 2009 όταν εξερράγη βαγόνι που μετέφερε LPG. Στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους 15 άνθρωποι.
  Το γεγονός ότι οι ευρωπαϊκές χώρες αποφεύγουν τις μεγάλες εγκαταστάσεις LPG, εμμέσως συνάγεται και από την πρόθεση των επενδυτών να εξάγουν την ηλεκτρική ενέργεια στην Ιταλία και παρ’ όλα αυτά επιλέγουν ως τοποθεσία εγκατάστασης την Ελλάδα. Το ερώτημα εύλογο, γιατί η εγκατάσταση δεν γίνεται στην Ιταλία ; η απάντηση απλή: ουδέποτε η Ιταλία θα δεχόταν την εγκατάσταση μονάδας τόσο μεγάλης επικινδυνότητας στο έδαφος της.
  Σημειώνεται ότι πάγια τακτική της γειτονικής χώρας είναι να εγκαθιστά ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες μεγάλης όχλησης ή επικινδυνότητας σε γειτονικές χώρες, όπως συμβαίνει με τα ανθρακικά εργοστάσια σε Αλβανία και Μαυροβούνιο που θα αναπτύξουν ιταλικές εταιρείες.Ενώ εμείς?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.