Τελευταία Νέα :

8 Οκτωβρίου 2010

Ο νέος δικτυακός τόπος από τον ΕΟΤ - http://www.my-greece.gr

Φτιάξε την Ελλάδα με τα δικά σου χρώματα και φώτισέ τη με τη δική σου εμπειρία!

Το my-greece.gr είναι η δική σου Ελλάδα. Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια σου, η Ελλάδα όπως είναι αποτυπωμένη στην καρδιά και στην ψυχή του κάθε Έλληνα.

Είναι η καινούρια μας διαδικτυακή καμπάνια στην οποία δημιουργός και πρωταγωνιστής μπορείς να είσαι εσύ! Μπες στο my-greece.gr και ανέβασε αγαπημένες φωτογραφίες και video από το δικό σου αξέχαστο ταξίδι στη χώρα μας. Άφησε το αποτύπωμά σου στο χάρτη της Ελλάδας και δείξε σε όλο τον κόσμο ότι «ζούμε στην πιο φωτεινή και ανθρώπινη χώρα του κόσμου»!

Ανεβάζοντας και εσύ το υλικό σου στο my-greece.gr, συμμετέχεις στη συλλογική προσπάθεια που καταβάλλουμε για να αναδείξουμε και να προβάλλουμε όλα εκείνα τα μέρη και τα τοπία, τον πολιτισμό, τις συνήθειες και τις αξίες που καθιστούν την Ελλάδα μοναδική. Άλλωστε, ποιος γνωρίζει τη χώρα μας καλύτερα από εμάς;

Μόνο εμείς μπορούμε να προωθήσουμε με τον πιο αληθινό τρόπο την πατρίδα μας, να καλέσουμε όλο τον κόσμο να ζήσει τη δική μας ομορφιά και μέσα από τις δικές μας ελληνικές αξίες να φτιάξει τη δική του εμπειρία. Τη δική του ιστορία στην Ελλάδα.
 
ermis 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.