Τελευταία Νέα :

23 Νοεμβρίου 2010

Οnline απαντήσεις για το “πότε θα πάρεις σύνταξη”

Με online σύστημα και με Ασφαλιστικά ΚΕΠ θα ενημερώνει το ΙΚΑ και το Υπουργείο Εργασίας τους ασφαλισμένους στο “αιώνιο” σταυρόλεξο του ασφαλιστικού συστήματος για το “πότε θα πάρω σύνταξη”.

Σύμφωνα με παράγοντες του ΙΚΑ οι ασφαλισμένοι αντι να συνωστίζονται στα γραφεία του ιδρύματος ή στους ειδικούς, που έναντι αμοιβής παρέχουν συμβουλές, θα μπορούν με ένα κλικ στον υπολογιστή τους να έχουν την απάντηση.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν ...... σύντομα θα είναι διαθέσιμη στην ηλεκτρονική σελίδα του ΙΚΑ (www.ika.gr ) εφαρμογή που χρησιμοποιούν οι υπάλληλοι για να απαντούν στα σχετικά ερωτήματα.Στο σύστημα αυτό θα απαιτείται να εισάγει ο ασφαλισμένος την ημερομηνία γέννησης και τις ημέρες ασφάλισης για να του υπολογίσει το χρόνο συνταξιοδότησης.

Επίσης σύμφωνα με παλιότερες εξαγγελίες της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας υπάρχει προβλέψει για λειτουργία δύο ΚΕΠ Ασφαλισμένων στα δυο κεντρικά κτήρια του υπουργείου ( Σταδίου και Πειραιώς) Ακόμα προβλέπουν και δύο κέντρα ανακεφαλαίωσις για το ΙΚΑ στην Θεσσαλονίκη και ένα για τον ΟΑΕΕ στην Αθήνα.
Βέβαια όλα αυτά αποτελούν εξαγγελίες που έχουν γίνει και στο παρελθόν χωρίς όμως να έχει γίνει κάτι με αποτέλεσμα να είναι συνεχίζεται το αλαλούμ τόσο με την πολυνομοθεσία όσο και με τις τεράστιες καθυστερήσεις στην απονομή των συντάξεων.

asfalisinet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.