Τελευταία Νέα :

6 Δεκεμβρίου 2010

Το νέο Facebook είναι γεγονός.

Σε λίγες ώρες ο Mark Zuckerberg πρόκειται να προχωρήσει σε ανακοινώσεις στην εκπομπή 60 Minutes για τις αλλαγές που θα γίνουν στο σχεδιασμό του Facebook.

Ο νέος σχεδιασμός θα επηρεάσει τις Fan Pages, και θα φέρει μεγαλύτερη ενσωμάτωση της λειτουργίας Places, άρα checkins, πληροφορίες, navigation tabs κ.ά.

Στο προφίλ, ο χρήστης ......μπορεί να καταγράψει βασικές πληροφορίες σχετικά με τον εαυτό του (τόπος διαμονής, σχολείο, εκπαίδευση, εργασία κλπ.), ενώ θα εμφανίζονται και οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες όπου έχει γίνει επισήμανση (tag).

Ακόμη, μπορείτε να δημιουργήσετε νέες ξεχωριστές ομάδες φίλων, συγγενών ή ό,τι άλλο θέλετε, οι οποίες θα εμφανίζονται στην αρχική σελίδα του προφίλ σας.

Τέλος, πλέον οι φωτογραφίες εμφανίζονται όλες μαζί με ασταμάτητο scrolling (αντί να επιλέγετε την επόμενη σελίδα φωτογραφιών), για γρηγορότερη επισκόπηση τους, ενώ προστίθεται η λειτουργία αναζήτησης στην υποσελίδα Friends με βάση το όνομα, τοποθεσία διαμονής, σχολείο κλπ. Μπορείτε να αναβαθμίσετε αυτή τη στιγμή με επίσκεψη στο www.facebook.com/about/profile. 
 
cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.