Τελευταία Νέα :

16 Απριλίου 2011

Ανοίγει το Κάστρο;

Συνάντηση του Δημάρχου Αρταίων Γιάννη Παπαλέξη με την κυρία Αγαθονίκη Τσιλιπάκου, Διευθύντρια της 18ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων (ΕΒΑ) πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο. Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα ανάδειξης και προβολής της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας μέσα από τη συνδρομή και τη συνεργασία του Δήμου και της αρμόδιας Εφορείας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα του Κάστρου ...... και στην απόδοσή του στους Αρτινούς πολίτες με την φροντίδα του Δήμου Αρταίων και την συνεργασία της 18ης ΕΒΑ. Τόσο από την πλευρά του Δήμου όσο και από την πλευρά της Υπηρεσίας πιστοποιήθηκε η κοινή βούληση για αξιοποίηση του Κάστρου προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και των Αρτινών πολιτών ως χώρος ιστορικής μνήμης και πολιτισμού.


Στόχος είναι στις επόμενες μέρες το Κάστρο να ανοίξει τις πύλες του στους Αρτινούς πολίτες αφού πρώτα ο Δήμος το καθαρίσει και εξασφαλίσει την φύλαξή του έτσι ώστε ο χώρος να καταστεί επισκέψιμος για όλους τους Αρτινούς καθώς και τους επισκέπτες της πόλης μας. 
 
clicknews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.