Τελευταία Νέα :

4 Μαΐου 2011

PoolBall: Το νέο άθλημα! + Video

PoolBall
Για πρώτη φορά, μπορείτε να βγείτε με τους φίλους σας για νυχτερινή διασκέδαση και να την συνδυάσετε με το ποδόσφαιρο. Πως; Με το «PoolBall», το νέο άθλημα που ανακάλυψε η Budweiser και το οποίο συνδυάζει το ποδόσφαιρο με το μπιλιάρδο!
Στο Poolball
 οι παίκτες παίζουν σε ένα γιγαντιαίο τραπέζι μπιλιάρδου διαστάσεων 7×3 μέτρων, με 15 ειδικά σχεδιασμένες μπάλες ποδοσφαίρου.
Οι κανόνες αποτελούνται από 2 ομάδες των 2 ατόμων που στέκονται πάνω στο τεράστιο τραπέζι και ακολουθούν τους κανονικούς κανονισμούς του μπιλιάρδου. Βασική διαφορά είναι ότι δεν χρησιμοποιείτε στέκα αλλά τα πόδια ή το κεφάλι σας και φυσικά ο στόχος είναι να βάλετε τις μπάλες στις τρύπες ή τα δίχτυα.
Το πρωτότυπο αυτό άθλημα έχει προκαλέσει αίσθηση και έχει τραβήξει την προσοχή αθλητικών καναλιών απ’ όλο τον κόσμο, τα οποία παρουσιάζουν το PoolBall ως κάτι πολύ διασκεδαστικό που ξεκίνησε από την Αργεντινή και αναμένεται να εξαπλωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.