Τελευταία Νέα :

17 Ιουνίου 2011

Διαβάστε, δείτε ...να χαρούν τα μάτια σας και τα αυτιά σας.

Ο Σταύρος Λαμπρινίδης υπουργός!!! 
Πανηγυρίζουν οι μετανάστες!

Πανηγύρι πρέπει να έχουν στήσει οι μετανάστες στην Ελλάδα μετά την υπουργοποίηση Λαμπρινίδη στο υπουργείο Εξωτερικών. Ο Σταύρος Λαμπρινίδης, γνωστός στην Ευρώπη για το πόστο του στις "Στρατηγικές Ενσωμάτωσης των Μεταναστών" δηλώνει ευθαρσώς υπέρ της μετανάστευσης. "Μας φέρνουν πολιτισμό και μας βοηθούν στο ασφαλιστικό!" 

Δείτε το βίντεο και κάντε το σταυρό σας!

2 σχόλια:

 1. Δηλαδή ο κ. Υπουργός μας λέει ότι στην Ελλάδα του 2011, μια χρεωκοπημένη «εσωτερικά» χώρα με ελλιπές υγειονομικό σύστημα και ασφαλιστικό στα όρια της κατάρρευσης, ότι οι 200.000 έστω 300.000 χιλιάδες νόμιμοι μετανάστες που ενδεχομένως αποδίδουν στις υπηρεσίες του Δημοσίου τα προβλεπόμενα και έχουν ενσωματωθεί εν μέρει στην Ελληνική κοινωνία εξομοιώνονται με το 1.500.000 και πλέον λαθρομετανάστες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, οι οποίοι δεν έχουν χώρα προέλευσης (τύπου Αφγανιστάν, Κουρδιστάν), στοιχεία ταυτότητας, που όταν τους πιάνει η Αστυνομία χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα τους ταΐζει για μερικές μέρες με λεφτά του Έλληνα σακατεμένου φορολογούμενου και μετά τους αφήνει ελεύθερους για να «φύγουν» από τη χώρα γιατί έτσι λέει ο νόμος, που αν εισαχθούν σε νοσοκομείο, η δαπάνη νοσηλείας κοστολογείται στο Ελληνικό Δημόσιο, που αν διαπράξουν κάποιο ποινικό αδίκημα (καθημερινότητα πλέον) μένουν ατιμώρητοι, γιατί οι φυλακές ασφυκτιούν κλπ, κλπ, κλπ.
  Αν δεν θέλει η Ευρώπη 20.000.000 θέσεις εργασίας να μείνουν ακάλυπτες λόγω γήρατος των ευρωπαίων, ας δώσει κίνητρα στις οικογένειες για περισσότερα παιδία, όλοι ξέρουμε πώς γίνεται το «πράγμα»!!!
  Όσο για τον πολιτισμό, άστο, αυτό το περνάω στο ντούκου…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ενας και ενας
  διαλεχτοι ολοι τους
  ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.