Τελευταία Νέα :

11 Ιουνίου 2011

Παρατηρητήριο τιμών: fuelprices.gr & e-prices.gr

Δύο επίσημες ιστοσελίδες - παρατηρητήρια τιμών δημιουργήθηκαν και λειτουργούν για τους καταναλωτές, από το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, για να επιλέγουν τις καλύτερες τιμές σε διάφορα προϊόντα και στη βενζίνη. Αντίστοιχη πληροφόρηση οι καταναλωτές μπορούν να έχουν από την ιστοσελίδα της περιφέρειας Αττικής, αν και οι καταναλωτές στην πλειοψηφία τους δηλώνουν άγνοια για την ύπαρξή τους. 

Οι καταναλωτές επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα www.fuelprices.gr, μπορούν μέσα από ένα πολύ χρηστικό site να βρουν ποια είναι τα φθηνότερα πρατήρια ανά κατηγορία βενζίνης ή πετρελαίου, στην περιοχή τους, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Επίσης μπορούν να ενημερωθούν για το σε ποια πρατήρια έχουν επιβληθεί πρόστιμα για νοθευμένα καύσιμα, προκειμένου να τα αποφύγουν.

Στην ιστοσελίδα www.e-prices.gr, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν για είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα κλπ, τα οποία πωλούνται στα σουπερμάρκετ. Το παρατηρητήριο τιμών ανανεώνεται συνεχώς, από τιμοληψίες που γίνονται από ειδικά κλιμάκια και διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων. 

Τα προϊόντα που «φιλοξενεί» η ιστοσελίδα ξεπερνούν τα 1500, ενώ τα σημεία πώλησης ανέρχονται σε 1000.

ermis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.