Τελευταία Νέα :

7 Ιουλίου 2011

Τούρκος αγοράζει ελληνικά νησιά στο Αιγαίο…!!!

Σε διαπραγματεύσεις για την αγορά τριών μικρών ελληνικών νησιών και τη σύνδεσή τους με την Τουρκία με ferry boats, ύψους συνολικής επένδυσης 80 εκατ. ευρώ, προαναγγέλλει σε συνέντευξή του ο Τούρκος πρόεδρος της κατασκευαστικής εταιρείας Φιγιάρι, Φικρέτ Ίναν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Ζαμάν» τα νησιά που τον ενδιαφέρουν είναι η χερσόνησος Λιχνάρι, το Καλτσονήσι, η Μικρή Αμοργός, η Καρδιώτισσα, η Ναυσικά , ο Βούβαλος, τα οποία καταλαμβάνουν έκταση από 10.000 τμ έως 2 εκατ. τμ.

«Πρόκειται να διαθέσουμε ένα ποσό 20 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά 3 νησιών και οι επενδύσεις μας σ' αυτά θα ξεπεράσουν τα 80 εκατομμύρια δολάρια», υποστηρίζει ο Τούρκος μεγαλοεπιχειρηματίας ο οποίος πρόσφατα αγόρασε και ένα τουρκικό νησί, μεγέθους 400.000 τμ έναντι 35 εκατ. δολαρίων.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο κ. Ίναν βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με ελληνικά μεσιτικά δίκτυα για την αγορά 3-6 νησιών της Ελλάδας, με στόχο να χτίσει εκεί ξενοδοχειακές μονάδες και πολυτελείς κατοικίες, ενώ επιδίωξή του είναι, να αποκτήσει με «discount» νησιά, να τα συνδέσει μέσω ferry boats με τουρκικά νησιά, ενώ δηλώνει αποφασισμένος να ιδρύσει θυγατρική της εταιρείας του στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.