Τελευταία Νέα :

1 Ιουλίου 2011

Το iPad αντικαθιστά τα εγχειρίδια των πιλότων!

Τέρμα πια τα χάρτινα εγχειρίδια των πιλότων στις πτήσεις.

Παρά τις έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς, οι οποίες κατακρίνουν … τη χρήση των διαφόρων gadget εν ώρα πτήσης, η American Airlines αντικαθιστά τα χάρτινα εγχειρίδια των πιλότων της με το iPad.

Έτσι ακολουθώντας το παράδειγμα της Alaska Airlines που πρώτη το περασμένο Μάιο έκανε αυτή την αλλαγή, θα αντικαταστήσει και αυτή τα συνολικά 41 εγχειρίδια που απαιτείται να έχει ο κάθε πιλότος σε κάθε πτήση μαζί του με ένα iPad.

Τα εγχειρίδια όπως είναι λογικό θα βρίσκονται εγκατεστημένα στο δημοφιλές Tablet της Apple σε μορφή PDF και οι πιλότοι θα μπορούν να ανατρέχουν σε αυτά με την εφαρμογή GoodReader.

Με αυτό τον τρόπο η κάθε ενημέρωση των εγχειριδίων θα γίνεται πολύ πιο εύκολα και γρήγορα ενώ παράλληλα αναμένεται να εξοικονομηθούν 2,4 εκατομμύρια σελίδες χαρτιού οπότε η κίνηση αυτή αποκτά κι ένα οικολογικό χαρακτήρα.

Τέλος για την ώρα έγκριση από το FAA έχει πάρει μόνο το iPad, οπότε όλοι οι πιλότοι που χρησιμοποιούν Android θα πρέπει να περιμένουν να εγκριθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.