Τελευταία Νέα :

18 Σεπτεμβρίου 2011

Άρτα – 2011 μ.χ.


Φεύγει σιγά-σιγά το καλοκαίρι και η πόλη μπαίνει στους απλούς καθημερινούς της ρυθμούς. Τώρα θα ανοίξουν τα σχολεία, θ’ αρχίσουν οι βροχές και το κρύο, θα γίνουν τα ακτινίδια, τα πορτοκάλια, τα μανταρίνια  κ.λ.π., κ.λ.π., κ.λ.π.. Θα μου πείτε, που κολλάνε όλα αυτά με τις φωτογραφίες που έχεις αναρτήσει. Όλα έχουν σχέση, μην βιάζεστε. 

Λοιπόν οι φωτογραφίες που βλέπετε απεικονίζουν διάφορα χαλιά και άλλα υλικά απλωμένα στον ήλιο. Αυτά τα χαλιά δεν τα άπλωσε κάποια νοικοκυρά για να τα «αερίσει» ή «λιάσει». Αυτά τα χαλιά προέρχονται από τον χώρο που χρησιμοποιούν οι μουσουλμάνοι μετανάστες για να προσεύχονται στην πόλη της Άρτας. 

Υπάρχει τέτοιος χώρος στην Άρτα; 

Ναι υπάρχει και μάλιστα σε πολύ κεντρικό-τουριστικό σημείο και σύμβολο της λαϊκής μας παράδοσης. 

Η πόλη των 50.000 κατοίκων κάνει ετοιμασίες λοιπόν να δεχθεί τους 4.000-5.000 αλλοδαπούς -οικονομικούς, λαθραίους, εξαθλιωμένους ή όπως αλλιώς θέλετε- μετανάστες οι οποίοι θα αποζητήσουν εργασία στα χωράφια της περιοχής το χειμώνα. Γι’ αυτό γίνονται όλες αυτές οι ετοιμασίες, για να είναι όλα έτοιμα στην ώρα τους, καθώς πλησιάζει σίγα σιγά η “full season” εποχή της Άρτας.6 σχόλια:

 1. και τι σας πειράζει αν έχουν χώρους για την πιστη τους;
  τουλάχιστον αυτών η θρησκεία δεν αποτελλει τόσο γιγαντιαίο μηχανισμό διαφθοράς οσο η δικη σου.

  Τα χαλάκια που φωτογράφισες ειναι αθώα μπροστά στα μεγαλεία των εφθραίμιδων, τα καταπατημένα της ανω-κατω παναγιάς, τους διεστραμένους παιδόφιλους τραγόπαπες και πάει λέγοντας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και ποίος σου είπε ότι πειράχθηκε κάνεις από το χώρο για την πίστη τους. Ξαναδιάβασε την ανάρτηση και αν είσαι από την Άρτα θα καταλάβεις το νόημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. καλά κάτσε πρώτα να ξεκινήσει καμιά διαδικασία για ανεύρεση χώρου προσευχής των μουσουλμάνων, και μετά θα δούμε, ποιός είναι ποιός, μέχρι στιγμής όλοι δημοκράτες και καλοί χριστιανοί είμαστε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το πρόβλημα προς το παρόν δεν είναι ο χώρος προσευχής αυτών των ανθρώπων. Το πρόβλημα είναι ότι έρχονται πάρα πολλοί με αποτέλεσμα να μην βρίσκουν δουλειά και όλα τα ακόλουθα αποτελέσματα, μικροεγκληματικότητα,εκμετάλλευση, αρρώστιες κ.λ.π., Δεν βρίσκει εφαρμογή ο νόμος προσφοράς-ζήτησης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Θα στραφήτε εναντιων όσων δεν έχουν δουλειά
  μάγκες;

  Είστε σίγουροι για οτι λέτε; καταλαβαίνετε σε τι γαιδαρο καβαλήσατε;

  Πάντως για την καλύτερη κατανόηση της δικής σας θέσης μπορείτε να πάτε στο μαρτυρικό χωριό Κομμένο. Εκεί σε μία μεγάλη λευκή πλακα-μάρμαρο θα βρείτε την απάντηση-ΣΦΑΓΉ που έδωσε η ιστορία απέναντι στους απλούς ανθρώπους όταν τους επιτέθηκαν παρόμοιες με τις δικες σας "απορίες"...

  Και εκεινοι(ναζιστές) που τότε έσφαζαν και σήμερα επανέρχονται για να κθαρίσουν "λαθρο"ανθρώπους νοικοκυραίοι ηταν που φοβούνταν όσο εσείς με τα ανάλογα τότς πλήν διαφορετικά κοινωνικά συμβολα(πχ εβραίους-κομμουνιστές κλπ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. για τον προηγούμενο
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.