Τελευταία Νέα :

28 Οκτωβρίου 2011

Το μέγα ΕΡΩΤΗΜΑ.

Παρακολουθούμε όλοι τον πολιτικό παραλογισμό των τελευταίων 2 ετών, αυτή την πολιτική «παζάρεμα» που έχει σχεδόν εξαθλιώσει μεγάλη μερίδα των Ελλήνων (μόνο) και βραχυπρόθεσμα θα καταστρέψει τον κοινωνικό ιστό αυτής της χώρας, έθνους, εταίρου της Ε.Ε., όπως θέλετε πείτε το. 

Και μου γεννήθηκε το μέγα ερώτημα: 

Μας αξίζει ως Έλληνες αυτή η κυβέρνηση, αυτό το πολιτειακό σύστημα και αυτοί η πολιτικοί; 

Πιστεύω μετά από ώριμη σκέψη πως ΝΑΙ, μας αξίζουν. 

Γιατί σαν Νεοέλληνες (δλδ, γενιά μετά την πολυδιαφημιζόμενη μεταπολίτευση) τα έχουμε γράψει όλα στα παλαιότερα των υποδημάτων μας, τα έχουμε αφήσει όλα στην μοίρα πραγματικά ανάξιων ανθρώπων και θα γραφτούμε στην ιστορία αυτού του πολύπαθου γένους με τα πιο μελανά χρώματα, δίπλα στον Εφιάλτη, τον εθνικό σπαραγμό, τον εμφύλιο, τον ραγιαδισμό, τους δωσίλογους. 

Είναι πολύ δύσκολη η μετάβαση μας από τον φραπέ που μας σερβίρουν τόσα χρόνια στην επανάσταση. 

Θα πρέπει όμως όποιος μας έφτασε σ’ αυτό το έσχατο σημείο που σήμερα βιώνουμε να λογοδοτήσει, όχι σε ειδικά δικαστήρια, εκτοπισμούς, αρνητική ψήφο, απόχη, κ.λ.π. 

Όλα αυτά είναι ξεπερασμένα. 

Πρέπει να τους ξεπαστρέψουμε πάση θυσία, να τους διαγράψουμε από την ιστορία τελείως, τα παιδιά μας να μην ξέρουν τίποτα γι΄ αυτούς, μήπως και σώσουμε τη νέα γενιά αυτής της χώρας. 

Πιστεύω ότι το μόνο που μας έμεινε ακόμα είναι η ανεπηρέαστη γνώμη και η ορθή κρίση μας. Ας τις χρησιμοποιήσουμε ανιδιοτελώς μήπως και σωθούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.