Τελευταία Νέα :

12 Νοεμβρίου 2011

ΙΚΑ-ΣΥΚΑ κι η μετάταξη σύννεφο για τα πράσινα παιδιά...

Αναδημοσιεύω απο το Κεντρί
Για μπείτε εδώ και θα δείτε. Είναι από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ του ΙΚΑ...
8 σελίδες κατεβατό με υπαλλήλους διαφόρων ειδικοτήτων νοσηλευτών, εργαστηρίων κτλπ, που μετατάσσονται όλοι σε ΤΕ ή ΠΕ Διοικητικού...

Πώς είναι δυνατόν οι διοικητικές υπηρεσίες του ΙΚΑ να χρειάζονται νοσηλεύτριες και βοηθούς μαιευτικής;

Και ποιο θα είναι το ακριβές αντικείμενο ενός ...οδοντοτεχνίτη στο λογιστήριο του ιδρύματος;

Τις απαντήσεις γνωρίζουν η διοίκηση του ΙΚΑ και τα «πράσινα» υπηρεσιακά συμβούλια, που έχουν επιδοθεί τελευταία σε ένα όργιο εσωτερικών μετατάξεων ημετέρων προκειμένου να τους γλιτώσουν από την εφεδρεία που οδηγεί σε απόλυση!!!

Με αποφάσεις, που φέρουν την υπογραφή του ίδιου του διοικητή του ιδρύματος Ροβέρτου Σπυρόπουλου, μεταφέρονται εργαζόμενοι από τον υγειονομικό τομέα στον διοικητικό, για να αποφύγουν να βρεθούν στον νέο φορέα πρωτοβάθμιας υγείας, τον Ενιαίο Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), στο οποίον είναι πολύ πιθανό να τεθεί υπό αμφισβήτηση η οργανική τους θέση!!! 

Α, ναι, να μην το ξεχάσω:

Το ακόμα πιο εξωφρενικό είναι ότι για κάποιες από τις περιπτώσεις, η γνωμοδότηση του Γ’ Υπηρεσιακού Συμβουλίου Υπαλλήλων ΙΚΑ, που είναι αρμόδιο για υγειονομικά θέματα, ήταν αρνητική. Παρ’ όλ’ αυτά, η απόφαση αυτή παρακάμφθηκε και απλώς υπερίσχυσε το Α’ Υπηρεσιακό Συμβούλιο, αρμόδιο για διοικητικά ζητήματα, και έτσι εγκρίθηκαν οι παραπάνω μετατάξεις.

Σχόλιο μας: Προσθέτοντας ότι τώρα με τη συγκυβέρνηση θα σωθούν και οι "μπλε" υπάλληλοι ... έτσι κι αλλιώς δεν είναι και πολλοί!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.