Τελευταία Νέα :

23 Ιανουαρίου 2012

Δημήτρης Τσιρώνης : «Γίνεται μία επιχείρηση πολιτικής εξόντωσης του Παπανδρέου»

Στους βουλευτές και στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που σπεύδουν να υπερασπιστούν τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, μετά τη θύελλα που ξέσπασε με αφορμή τις καταγγελίες του οικονομικού εισαγγελέα Γ. Πεπόνη για παραποιημένα στοιχεία του ελλείμματος του 2009, προστίθεται και ο πράσινος βουλευτής Δημήτρης Τσιρώνης.

Σε δηλώσεις του κάνει λόγο για «υπερβάλλοντα ζήλο» από κάποιους και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «γίνεται μία επιχείρηση πολιτικής εξόντωσης του Παπανδρέου, θέλουν να τον τελειώσουν πολιτικά και να τον εξοντώσουν. Αυτό είναι άκομψο και ηθικά απρεπές, όταν μάλιστα ο ίδιος έχει δρομολογήσει τις διαδικασίες αποχώρησης του. Κάποιοι γίνανε μετά Χριστόν προφήτες».
Για την εξόντωση του κ.Παπανδρέου φαίνεται να ασχολούνται όλοι στο ΠΑΣΟΚ, με την δόλια όπως φαίνεται εξόντωση της χώρας κανείς δεν ασχολείται.

3 σχόλια:

  1. ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ,ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτός ο άνθρωπος (και άλλοι όμοιοί του) θα κοιτάξει τον κόσμο στα μάτια και θα του λέει αυτές τις μπούρδες. Αλλά τέτοια φάρα είμαστε, καλά να πάθουμε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΕΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΞΑΝΑ ΒΟΛΕΥΤΗΣ,ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ.ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΟΛΛΑ.ΠΟΡΕΥΕΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΤΟΝ ΓΚΑΖΟΝΤΕΝΕΚΙΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕ.ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ Η ΑΡΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΗ ΤΟΝ ΜΑ......Ο...ΕΝΑΣ ΠΡΩΙΝ ΦΙΛΟΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.