Τελευταία Νέα :

3 Φεβρουαρίου 2012

Το 2000 μήπως το ξεχάσατε...

Να και κάτι που θα μας θυμίσει το παρελθόν. Πίσω στο 2000, εθνικές εκλογές, τότε που ξέρουμε όλοι τι έγινε με τις καραβιές των "ελληνοποιημένων" του Σημίτη και πως κερδήθηκαν οι εκλογές. Επειδή τις καλές συνταγές είναι λάθος να τις ξεχνάς, δείτε τι «παίζεται» στις μέρες μας.

Να τι σκέφτηκαν οι ψηφισμένοι από Έλληνες πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ για να γαντζωθούν στην εξουσία και να πιάσουν στον ύπνο τα  ...άλλα κόμματα?!

Ο Υφυπουργός Υγείας Μπόλαρης, ανακοίνωσε νομοσχέδιο για την ...στήριξη των αστέγων.
Μέχρι εδώ εύγε!!!

Από εδώ και κάτω αρχίζει το κόλπο: Θα χωρίσουν -λέει τους ανέργους σε περισσότερες από μία κατηγορίες κατά τα αμερικανικά πρότυπα.

Δηλαδή πλην των νεόπτωχων και των κλασσικών ανέργων και όπως εξήγησε αγγλικά ο υφυπουργός για να το καταλάβουμε τους "roofless & homeless" συμπεριλαμβάνονται στο νομοσχέδιο και αυτοί που μένουν πολλοί "...50 μαζί στον ίδιο χώρο" και αυτοί που "...μένουν σε σπίτια χωρίς υποδομές υγιεινής, θέρμανσης κλπ." Αυτούς λοιπόν, θα τους φιλοξενήσει το Ελληνικό κράτος σε ξενοδοχεία.

Εγώ πάντως δεν ξέρω Έλληνες άστεγους να μένουν "50 μαζί στον ίδιο χώρο", ούτε Έλληνες άστεγους να έχουν εισβάλει μετά από διάρρηξη σε παλιά ή εγκαταλελειμμένα σπίτια ή χώρους και να ζουν αφοδεύοντας όπου βρουν γεμίζοντάς αποφάγια και ενίοτε καίγοντάς τα. Αντίθετα αυτή η εικόνα ταιριάζει στους λαθρομετανάστες.

Δηλαδή το Ελληνικό κράτος, πέραν των εκατοντάδων εκατομμυρίων που πληρώνει σήμερα για την νοσηλεία αρρώστων λαθρομεταναστών, την αστυνόμευσή τους, την φύλαξη των συνόρων, θα πληρώσει και έξοδα διαμονής τους σε ξενοδοχεία, όταν κόβει τους μισθούς και τις συντάξεις με αποτέλεσμα Ελληνικές οικογένειες να μην έχουν τα στοιχειώδη για την καθημερινή διαβίωση.

Βάζουν μπροστά τους Έλληνες αστέγους για να εξυπηρετήσουν τα κομματικά χαμερπή συμφέροντά τους. Θυσιάζουν τον Έλληνα στον βωμό της πολιτική τους επιβίωσής.

Για να αρπάξουν την ψήφο των "λαθρο"μεταναστών στις επικείμενες εκλογές και να αναπληρώσουν αυτές που θα χάσουν από τους Έλληνες!

Ντροπή τους!!! Θα μου πεις το γαϊδούρι και το φίδι δεν ντρέπονται! Ας προσέξουν όμως.

Ρισκάρουν να μετατρέψουν την αγανάκτηση των πολιτών σε Ελληνικό Αρμαγεδώνα, εναντίον όλων αυτών που τους έχουν προδώσει και εξακολουθούν ασύστολα να τους προδίδουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© Copyright Αναγγελιοχώρος 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.